Hjälp oss att akut rädda Miljömagasinet

Hej!

Världens första miljödagstidning, Miljömagasinet, som regelbundet utkommit varje vecka sedan 1981, befinner sig nu i ett akut ekonomiskt krisläge efter att årets presstöd dragits in, ökade tryckkostnader med 40% och en aviserad portohöjning på 150%.

Miljömagasinet är en grön, politiskt- och religiöst obunden röst som talar för verklig hållbarhet och värnar det fria ordet. I dagens politiskt tuffa landskap med mediastöd som alltmer dras in för fri press och där gröna röster tystas, behövs Miljömagasinet mer än någonsin.

Miljömagasinet är därför i behov av akut ekonomiskt stöd. Nya regler för presstöd gör också att vi som värnar om miljön och en hållbar framtid för kommande generationer på sikt förmodligen kommer att behöva finansiera vår nyhetstidning helt och hållet genom prenumerationsintäkter, annonser, eventuella bidrag från olika fondersamt från stödpersoner och företag.

Vi arbetar därför nu intensivt med en långsiktig plan för att öka antalet prenumeranter, fortsätta våra veckovisa pappers- och digitala tidningar för att bli en ännu starkare fri, obunden grön röst där många av oss arbetar helt ideellt!

Vi i insamlingsgruppen för Miljömagasinet skulle vara mycket tacksamma för ditt deltagande med ett akut ekonomiskt stöd i det prekära läget. Nu gäller det att rädda vår obundna gröna nyhetstidning!

Ditt bidrag skulle vara till stor hjälp och den finaste present Miljömagasinet kan få.

Tack på förhand för Din hjälp!

Vänliga hälsningar,
Miljömagasinets Insamlingsgrupp

Stockholm 19 april 2023

Ange “Rädda Miljömagasinet” på din inbetalning : Plusgiro 2427-3
Hjälp oss gärna sprida utskicket till vänner, kontakter och Facebook etc!

Brevet för att dela med PDF finner du här: (klicka länk) Hjälp oss att akut rädda Miljömagasinet

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com