Läkaruppropets internationella konferens i Stockholm – om covidpandemin

På liv och död- en ögonöppnare ?

En hel värld har lamslagits av rädsla för en influensa. Har rädslan varit befogad?

På uppdrag av Miljömagasinet befinner jag mig på Läkaruppropets internationella konferens
en helg i slutet av januari. Platsen är det kända Waterfront Congress Center, nära Cityterminalen.
Vi var femtonhundra deltagare som hade samlats för att lyssna på tjugo föredragshållare. De flesta var framstående läkare eller forskare från olika delar av världen. Medverkade gjorde också en advokat och en journalist. Jag noterar att ingen bär skyddsmask, ändå känner jag mig helt trygg.

Avsikten med konferensen var att diskutera konsekvenser och lärdomar av covid-pandemin ur ett vidare perspektiv än det som hittills presenterats av etablerade medier och institutioner. Har det här blivit en elefant i rummet som man inte får prata om? Ja, det ansåg överläkaren Hans Zigmark, specialist i intern- och lungmedicin. Han berättade att han behandlat patienter med biverkningar från covid-vaccinet i tre år.

– Jag skickar in anmälningar, men de tas inte upp. Vi registrerade en dödlighet på två-tre procent hos de här patienterna, och det noterades även att de som dött hade allvarlig D-vitaminbrist. Hela sjukhuset blev som en gravplats.

– Men friska äldre fixar den här influensan, påpekade han.

Konferensen lyfte många kritiska perspektiv och jag måste erkänna att det var lätt att bli överväldigad av all information som pågick timme efter timme, kryddad med avancerade medicinska termer. Den ständiga frågan ”vad är sant och vad är fake news” låg och tryckte i bakhuvudet.

–Lyssna inte på mig, håll ditt sinne klart och skarpt. Fortsätt själva söka information så mycket ni kan, sa Dr Maloney. Han har själv varit med om att från början ta fram principen till tekniken med MRNA, men varnade senare för att använda tekniken som ett vaccin innan det provats ut ordentligt.

För att kunna godkänna ett vaccin krävs sju till helst tio års tester. Nu sattes det igång med
massvaccination innan vaccinet hunnits prövas på det sätt som behövs.

– Problemet med MRNA-vaccinet är att det fungerar på ett helt annat sätt än andra vacciner. Det är helt enkelt inte ett vaccin i vanlig bemärkelse, utan en form av genmanipulation. Eftersom det inte testats tillräckligt är det ännu så länge ett stort experiment, sa Dr Maloney. –Hur det påverkar vårt immunförsvar vet vi inte, inte heller hur det kan påverka oss rent genetiskt.

Flera läkare avrådde bestämt från att det skulle ges till barn och fertila personer, eftersom det kan påverka genetiskt. Johan Gieseke, läkare och rådgivare till WHO sa att alla restriktioner bör
tas bort. –Den här influensan är inte värre än någon annan influensa, menade han. Tvärtom ansåg han vaccinet vara mer skadligt än själva sjukdomen. Han lyfte även fram nedstängningarna av skolor, arbetsplatser teatrar med flera, och dess psykologiska och ekonomiska konsekvenser, vilka senare visat sig minst lika skadliga.

– Även munskydd är skadligt. Det skyddar inte, det gör bara att bakterier samlas och du får mindre syre. Tvätta händerna ofta i stället, var ett av råden. Ytterligare råd från läkarna var att stärka det egna immunförsvaret med höga doser C-vitamin, D-vitamin, zink, frisk luft och motion.

Kritiken mot covid-hanteringen har hittills möts med hån och förlöjligande. Sven Almkvist som blev intervjuad av tidningen Världen i dag tyckte det var anmärkningsvärt att etablerade
medier, som SVT, DN, med flera inte ansåg konferensen vara värd att bevaka.
–Det här var ju inte en liten konferens med tretton UFO-entusiaster i Tidaholm, utan en
stor konferens med över tusen deltagare, och respekterade forskare och läkare som föreläste.

Det de framförde finns det solid vetenskaplig forskning på som är redovisad i tidningar som Science, The Lancet, British Medical Journal, och New England Journal of Medicin. Meryl Nass från USA uppmanade oss att också våga lyssna på vår egen intuition och sunda förnuft.
När jag intervjuade henne sa hon att hon var övertygad om att smittan var en laboratorie-
produkt och inte något som härstammade från fladdermöss.

–Du behöver bli din egen expert på propaganda. En vetenskap som inte får ifrågasättas blir
just propaganda. Nu ser vi strängarna, men inte vilka som drar i dem. Läkare har inte rätt till ”freedom of speech” (yttrandefrihet). Det skapar rädsla, och vad är målet med rädslan de skapar? Mot slutet av konferensen drar jag nog också slutsatsen att vaccinet kanske skapat mer skada än nytta?

En av konferensens föreläsare, Dr Richard Urso hade som titel på sitt anförande ”Varför covid-injektionen är en riktig mördare”. Det går att lyssna på hans föreläsning på Youtube. –”Do no harm” är en av läkarkårens kodex, den borde också gälla regeringar och storföretag, sa advokaten Philip Kruse från Zurich. Schweiziska domstolen har till exempel fastställt att PCR-testet inte är giltigt och inte kan bekräfta sjukdom hos en enskild människa. Detta är något som immunologen och virologen Ann-Catrin Engwall också har påpekat. Philip Kruse har drivit mål gällande positiva PCR-test som har använts som skäl till att hindra människor från att arbeta. Domstolen har gett honom rätt.

Jag har med den här artikeln bara gett ett smakprov på vad hela konferensen innehöll, fort-
sättning följer i något av aprilnumren med Gabor Tiroler som också deltog i konferensen. Håll ut, och delta gärna sen i en diskussion med oss.

 

Text: Yvonne Marcus Meyer
Dansare, journalist,
Styrelsemedlem i Miljömagasinet

 

 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com