Miljömagasinet i mobilen och i datorn!

Som fullt betalande prenumerant kan du nu utan extra kostnad logga in och läsa tidningen också i din dator eller på din mobil. Detta hela din nuvarande prenumerationsperiod.

Du som har en rabatterad prenumeration har också tillgång till e-tidningen i din dator och i din mobil under hela kampanjperioden, d v s 12 veckor, om nu inte din prenumeration går ut före det förstås.            

Som ny prenumerant 
Gör din beställning via vår hemsida HÄR. När du beställer anger du din e-postadress som blir ditt användarnamn och ett eget lösenord för inloggning till e-tidningen. Du som inte har någon epostadress loggar in med ditt kundnummer och prenumerationsnummer som du hittar på tidningens omslag. Erbjudande till dig som nu tecknar en prenumeration på e-tidningen: 12 nummer för endast 90 kr!  Erbjudandet gäller till den 11 september.

Du som redan är prenumerant
Inloggning till e-tidningen: Har du en e-postadress registrerad hos oss så kan du använda den som ditt användarnamn. Saknar du e-postadress så är kundnumret (K) ditt användaranamn, lösenordet är det du valt själv eller ditt prenumerationsnummer (P). Numren hittar du på din faktura eller vid dina adressuppgifter på tidningens omslag.

Mobilen?
Har du en iPhone så gå in på APP store och sök: Miljömagasinet. Sedan laddar du ned appen i din mobil, klickar på den senaste utgåvan högst upp på sidan och du kommer till en inloggningssida.

Android: Gör likadant, gå in på Google Play och sök på Miljömagasinet och ladda ned appen till din mobil. Sen loggar du in enligt beskrivningen ovan.

Datorn: Via datorn kommer du åt vår web-app. På sökfältet skriver du: https://etidning.miljomagasinet.se.

Du kommer återigen in på inloggningssidan och kan gå in med din e-postadress eller med ditt kundnummer (K). Prenumerationsnumret (P) är ditt lösenord. Båda numren finns på tidningens framsida.

Vid frågor kontakta oss via prenumeration@miljomagasinet.se eller på 08-6408280.

Logga in och skapa konto!

1. iPhone: Ladda hem Miljömagasinet från App Store
Android: Gå in på Google Play och gör likadant

2. Dator: Läs tidningen i din dator: https://etidning.miljomagasinet.se

3. Användarnamn: Epost eller kundnummer (K)
Lösenord: Prennummer (P)

(Numren ser du på tidningens framsida)